Professionel vinduespolering i Nordsjælland

 

Er du træt af besværet med at pudse vinduer, og har du ikke tiden til det?

Så kan vi hjælpe dig eller din virksomhed!

Kontakt os idag

Hos BJ Vinduespolering tilbyder vi vinduespudsning i Nordsjælland for både private og erhvervskunder. Vi udfører alle slags opgaver, uanset om du bor i en lejlighed, hus, boligblok eller er en stor eller lille virksomhed, så kommer vi ud til dig og gør dine vinduer rene. Der er ikke nogle opgaver, som er hverken for store eller små til mig, da vi ønsker at hjælpe alle med vinduespudsning og skabe glade og tilfredse kunder.

 

Vi har altid vores eget professionelle udstyr med, da vi ikke ønsker, at du skal have besvær med, at vi kommer ud til dig, men i stedet læne dig tilbage og glæde dig over, at dine vinduer bliver pudset af en professionel, som gerne trodser vejr og højder for at rengøre dine vinduer.

 

Kvalitetsbevidst vinduespudsning   

For at kunne udføre en kvalitetsbevidst vinduespudsning, har vi egen bil med anlæg, som kan polere op til 10 meter af gangen. Vi pudser vinduer via ”nulvands-metoden”, som betyder, at vi ikke benytter sæbe i pudsningen. Via denne metode kommer der ikke til og sidde sæbe- eller kalkrester på dine vinduer. Ydermere bliver dine vinduesrammer mere rene og pæne ved at benytte nulvands-metoden, og dermed kan du nyde rene vinduer i længere tid. 

 

Fleksibel vinduespolering for private og virksomheder

Du bestemmer selv tidspunktet for, hvornår vi skal komme ud og pudse dine vinduer. Det er uanset, om du har brug for faste tidspunkter på måneden eller ønsker vinduespudsning f.eks. hver 8. uge. Vi tager altid hensyn til vores kunder, deres hverdag og behov, og vi aftaler indbyrdes, hvornår det passer, at vi kommer ud til jer.  

ring i dag: 40 89 09 29

Eller skriv en mail på bjpudsning@gmail.com