Vinduespudser i Ølstykke

 

Egedal Vinduespolering udfører opgaver inden for vinduespudsning for private og erhvervskunder i Ølstykke og resten af Nordsjælland.

Kontakt os idag

Vinduespudser og vinduespolering i Ølstykke

Egedal Vinduespolering udfører professionel vinduespudsning og vinduespolering for private og erhverv i Ølstykke og omegn. Der er ikke en opgave, der er for stor eller lille for os, og med vores anlæg kan vi også udføre pudsning af ruder i højden. Vi tilbyder også aftaler med hele ejerforeninger, så alle i ejerforeningen kan nyde synet af de skinnende, blanke og pletfri ruder.

 

Effektiv og skånsom pudsning

Vi benytter os af nulvands-metoden, når vi pudser dine vinduer. Det betyder, at der ikke anvendes sæbe i vinduespudsningen, så du undgår grimme kalk- og sæberester på dine vinduer. Metoden vil endvidere resultere i rene og pæne vinduesrammer, så dine rene vinduer kan nydes i endnu længere tid. Vores rensevandsanlæg er ydermere meget miljøvenligt, så du kan have grøn samvittighed, når du vælger os.

 

Kundetilfredshed i fokus

Glade kunder er af yderste vigtighed for os, og derfor går vi længder for at få rene ruder i Ølstykke og omegn. På baggrund af en forventningsafstemning laver vi en aftale, der passer til dine behov, og så udfører vi naturligvis en vinduespudsning af høj kvalitet. Skulle der opstå spørgsmål eller ændringer i forhold til vores aftaler, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

 

Vinduespolering på abonnement

Vil du være sikker på rene ruder hele året rundt, så er en abonnementsordning løsningen for dig. Vi tilbyder vinduespudsning på abonnement for private og erhverv i Ølstykke og omegn, så du kan nyde rene ruder med fast interval. For private udføres vinduespudsningen typisk hver 8., 10. eller 12. uge udvendigt og indvendigt efter behov, mens aftalerne er mere varierende fra virksomhed til virksomhed. Sammen med dig finder vi en fast aftale, der passer til dine behov.


Kontakt os for uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, eller hvis du ønsker skinnende rene og stribefri vinduer i Ølstykke og omegn, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

40 89 09 29 | bjpudsning@gmail.com

ring/SMS i dag: 40 89 09 29

Eller skriv en mail på bjpudsning@gmail.com