Vinduespudser i Virum

 

Egedal Vinduespolering udfører opgaver inden for vinduespudsning for private og erhvervskunder i Virum og resten af Nordsjælland.

Kontakt os idag

Vinduespudser og vinduespolering i Virum

Har du brug for en professionel vinduespudser, der kan vaske og polere dine ruder i Virum og omegn, så er du landet det rette sted. Egedal Vinduespolering udfører kvalitetsbevidst vinduespudsning og vinduespolering for private og erhverv, uanset om ruderne befinder sig i gadehøjde eller på 4. sal. Vi pudser også gerne hele ejerforeningers vinduer, så I alle kan nyde rene ruder.

 

Skinnende ruder uden striber

Når du vælger en professionel vinduespudser, undgår du striber og oversete områder på ruderne. Hos Egedal Vinduespolering sørger vi for en effektiv og skånsom vinduespudsning, så du kan læne dig tilbage og nyde de skinnende ruder. Med professionelt udstyr, et miljøvenligt renseanlæg og den sæbefri nulvands-metode bliver dine ruder fri for pletter, sæbe- og kalkrester, samtidig med at vinduesrammerne holdes pæne.

 

God service i højsædet

For os er glade og tilfredse kunder alfa og omega. Derfor trodser vi vejr og højder for at sørge for rene vinduer i Virum og omegn. Vi tager en god samtale med dig om forventninger og behov, og udfører på den baggrund kvalitetsbevidst vinduespudsning. Dine rene ruder og gode oplevelser med os er nemlig vores bedste visitkort, så det skal være i top.

 

Vinduespolering på abonnement

Vi tilbyder abonnementsordninger for private og erhverv i Virum og omegn, så du året rundt er sikret rene ruder. Private vælger typisk vinduespudsning udvendigt og indvendigt efter behov hver 8., 10. eller 12. uge, hvorimod abonnementsaftaler med erhverv er mere varierende alt efter de specifikke behov for virksomheden. Uanset om du som privatkunde eller erhvervskunde vil lave en fast aftale med os, så tilbyder vi fleksible løsninger, der passer til dine behov.


Kontakt os for uforpligtende tilbud

Sidder du inde med spørgsmål til vores services, eller ønsker du nypudsede og polerede vinduer i Virum og omegn, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

40 89 09 29 | bjpudsning@gmail.com

ring/SMS i dag: 40 89 09 29

Eller skriv en mail på bjpudsning@gmail.com