Vinduespudser i Holte

 

Egedal Vinduespolering udfører opgaver inden for vinduespudsning for private og erhvervskunder i Holte og resten af Nordsjælland.

Kontakt os idag

Vinduespudser og vinduespolering i Holte

Trænger dine vinduer til en pudsning, så kan Egedal Vinduespolering hjælpe. Vi udfører alle former for vinduespudsning og vinduespolering for private og erhvervskunder i Holte og over hele Nordsjælland, og ingen opgaver er for store eller for små til os. Uanset om du bor på 5. sal eller i hus, så sørger vi for en effektiv pudsning af dine vinduer, både indvendigt og udvendigt. Bor du i ejerforening, laver vi også med glæde en aftale, så I alle kan glædes over skinnende blanke ruder.

 

Professionelt udstyr og anlæg

Når vi skal pudse vinduer, benytter vi os kun af udstyr i høj kvalitet, så du trygt kan læne dig tilbage og nyde, at dine vinduer bliver poleret professionelt. Vi benytter os af derudover af nulvands-metoden, når vi udfører vinduespudsning, hvor der ikke anvendes sæbe. Det betyder, at du ikke risikerer sæbe- og kalkrester på dine vinduer, samtidig med at dine vinduesrammer skånes og holdes pæne og rene.

 

Høj kundetilfredshed

Vi trodser vind, vejr og højder for at hjælpe alle i Holte og Nordsjælland med at få rene ruder. Med kvalitetsbevidst vinduespudsning og gennem god dialog om dine forventninger, skaber vi glade og tilfredse kunder, så du forhåbentlig vælger os til vinduespolering igen og igen. Vi er altid tilgængelige, hvis der skulle opstå problemer eller ændringer i vores aftaler, eller hvis du har generelle spørgsmål.

 

Vinduespudsning på abonnement

Hos Egedal Vinduespolering tilbyder vi abonnementsordninger for privatkunder og erhverv over hele Nordsjælland. På den måde sikrer du dig rene ruder med fast interval og når det passer dig eller din virksomhed. Privatkunder vælger typisk vinduespudsning hver 8., 10. eller 12. uge udvendigt og indvendigt efter aftale, mens erhvervskunder har mere individuelle behov, der varierer fra virksomhed til virksomhed. Privat eller erhverv: Det er helt op til jer, hvornår og hvor ofte, det passer jer.


Kontakt os for uforpligtende tilbud

Drømmer du om nypolerede vinduer i Holte eller omegn, så er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi står altid til rådighed, også for generelle spørgsmål til vinduespolering.

40 89 09 29 | bjpudsning@gmail.com

ring/SMS i dag: 40 89 09 29

Eller skriv en mail på bjpudsning@gmail.com