Vinduespudser i Roskilde

 

Egedal Vinduespolering udfører opgaver inden for vinduespudsning for private og erhvervskunder i Roskildee og resten af Nordsjælland.

Kontakt os idag

Vinduespudser og vinduespolering i Roskilde

Hvis du er træt af at bruge tid på selv at udføre vinduespudsning, som du alligevel ikke bliver tilfreds med, så overlad opgaven til Egedal Vinduespolering. Vi sørger for professionel vinduespudsning i Roskilde og omegn, så du kan få skinnende ruder uden striber og helligdage.

 

Vinduespudsning for alle

Uanset om du bor i hus eller på 3. sal, så sørger vi for den indvendige og udvendige pudsning af vinduerne. Ingen opgaver er for store eller for små til os, og vi sørger for vinduespudsningen hvad end du er privat- eller erhvervskunde. Skal hele ejerforeningen have rene ruder, tilbyder vi også at udføre vinduespudsning for hele ejerforeningen. Vi sørger for en kvalitetsbevidst vinduespudsning, hvor det vigtigste er din tilfredshed.

 

Effektivt og skånsomt udstyr og anlæg

Vi benytter os kun af professionelt udstyr, så du er sikret at vinduespudsningen og vinduespoleringen foregår effektivt, men skånsomt. Vinduespudsningen foregår ved den såkaldte nulvands-metode, hvor der ikke anvendes sæbe. På den måde undgår du sæbe- og kalkrester på dine ruder, mens vinduesrammerne samtidigt skånes og holdes pæne. Vi benytter os derudover af et meget miljøvenligt rensevandsanlæg, så vi også skåner vores alle sammens miljø.

 

Abonnementsordning for private og erhverv

Vi tilbyder vinduespudsning på abonnement i Roskilde og omegn, så du kan nyde rene ruder med fast interval året rundt. Privatkunder får eksempelvis pudset vinduer hver 8., 10. eller 12. uge udvendigt og indvendigt efter behov, mens erhvervskunder laver mere individuelle aftaler alt efter behov. Hvad end du er privatkunde eller erhvervskunde, vil en abonnementsordning sørge for rene ruder, når det passer dig.


Kontakt os for uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du nypudsede og polerede vinduer i Roskilde og omegn, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

40 89 09 29 | bjpudsning@gmail.com

ring/SMS i dag: 40 89 09 29

Eller skriv en mail på bjpudsning@gmail.com