Vinduespudsning på abonnement 

Kontakt os idag

At have pæne, skinnende ruder, hvor solen ubesværet kan skinne igennem, burde være alle forundt. Det kræver dog, at vinduerne vaskes og pudses med jævne mellemrum, og sommetider løber tiden fra én i en travl hverdag. Derfor tilbyder vi hos Egedal Vinduespolering abonnementsaftaler på vinduespudsning i Nordsjælland, så pudsningen aldrig glipper, og du altid har pæne ruder uden helligdage. Derudover er der gode rabatter at få, når du laver en abonnementsaftale hos os. 


Effektiv vinduespudsning med fast interval

Om du som privatkunde eller virksomhed skal have pudset dine ruder, så er det altid en god idé at få en professionel til at udføre arbejdet, så du er sikret rene vinduer uden striber. Vi tilbyder at lave faste aftaler, så du eksempelvis kan få udført vinduespudsning hver 8., 10. eller 12. uge, alt efter dine behov og forventninger. Hvilke tidspunkter der passer bedst, og om det skal være hyppigere, er helt op til dig. 


En abonnementsaftale, der passer dig

Hvis du er træt af besværet med at pudse vinduer, kan du lave en fast aftale med os. Uanset om vinduerne befinder sig i en villa eller på 5. etage, så klarer vi snildt den indvendige og udvendige pudsning. Vi går op i fleksibilitet og kan derfor sørge for at lave en individuel aftale, der passer til lige netop dig eller din virksomhed. Så kan du gøre det, du er bedst til, mens du nyder dine rene ruder året rundt.

ring/SMS i dag: 40 89 09 29

Eller skriv en mail på bjpudsning@gmail.com