Vinduespolering for private kunder i Nordsjælland

Kontakt os idag

Er du træt af besværet med at pudse vinduer, og har du ikke tiden til det? Så kan Egedal Vinduespolering hjælpe. Det er uanset om du bor i hus eller på 5. sal i en lejlighed. Vi kan hjælpe med både indvendig og udvendig pudsning af dine vinduer. Vi hjælper også gerne en hel ejerforening, så alle får pudset deres vinduer samtidigt.

 

Vi udfører alle slags opgaver inden for vinduespolering og der er ikke nogle, som hverken er for store eller små. Vi ønsker at hjælpe alle med vinduespudsning og skabe glade og tilfredse kunder.

 

Vi har altid vores eget professionelle udstyr med, så undgår at have besvær med, at vi kommer ud til dig, men i stedet læne dig tilbage og glæde dig over, at dine vinduer bliver pudset af en professionel, som gerne trodser vejr og højder for at rengøre dine vinduer.

 

Kvalitetsbevidst vinduespudsning   

Egedal Vinduespolering udfører altid vinduespudsning af højeste kvalitet. Vi har bl.a. egen bil med anlæg, som kan komme op i højderne. Vi pudser vinduer via ”nulvands-metoden”, som betyder, at vi ikke benytter sæbe i pudsningen. Via denne metode kommer der ikke til og sidde sæbe- eller kalkrester på dine vinduer. Ydermere bliver dine vinduesrammer mere rene og pæne ved at benytte nulvands-metoden, og du kan nyde rene vinduer i længere tid. 

 

Fleksibel vinduespolering for private kunder

Du bestemmer selv tidspunktet for, hvornår vi skal komme ud og pudse dine vinduer. Vi har abonnementsordning for vores private kunder. Ved udvendig vinduespolering kan du vælge at få pudset vinduer hver 8., 10. eller 12. uge. Indvendig vinduespudsning sker efter aftale.

 

Uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Nordsjælland

 

ring/SMS i dag: 40 89 09 29

Eller skriv en mail på bjpudsning@gmail.com