Professionel vinduespolering for erhvervskunder i Nordsjælland

Kontakt os idag

Egedal Vinduespolering hjælper erhvervskunder i Nordsjælland med at holde deres vinduer rene og pæne, så virksomheden altid fremstår ren og vedligeholdt, både for kunder og medarbejdere.

 

Hos Egedal Vinduespolering tilbyder vi vinduespudsning for erhvervskunder i Nordsjælland. Vi udfører alle slags opgaver, uanset om i er en stor eller lille virksomhed,  har enkelte vinduer eller en hel vinduesfacade, så kommer vi ud og gør virksomhedens vinduer rene.

 

Vi har over 20 års erfaring med vinduespolering, og derfor kender vi til konkurrencen i branchen. Vi tilbyder rimelige priser til alle vores faste og nye kunder, så de føler, at de får noget for pengene. Vi bestræber os altid på at have glade og tilfredse kunder.

 

Kvalitetsbevidst vinduespudsning   

Vi har altid vores eget professionelle udstyr med og har egen bil med anlæg som gør at vi kan komme op i højderne og pudse vinduer.

 

Hos Egedal Vinduespolering benytter vi os af ”nulvands-metoden”, som betyder, at vi ikke benytter sæbe når vi pudser vinduer. Det betyder at der ikke kommer til at sidde sæbe- eller kalkrester på jeres vinduer. Ydermere bliver vinduesrammerne mere rene og pæne ved at benytte nulvands-metoden.

 

Fleksibel vinduespolering

Vi er meget fleksible i forhold til hvor tit i vil have pudset vinduerne i virksomheden. Det er noget vi aftaler ud fra det behov, som i har. Det er meget individuelt, hvor tit en virksomhed ønsker at få pudset vinduer. Egedal Vinduespolering hjælper både med udvendig og indvendig vinduespolering, hvis dette ønskes.

 

Vi tager altid hensyn til vores kunder, deres hverdag og behov, og vi aftaler indbyrdes, hvornår det passer, at vi kommer ud til jer. 

ring/SMS i dag: 40 89 09 29

Eller skriv en mail på bjpudsning@gmail.com